Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teeltspecialist met focus op gewasbescherming

Wil jij werken in een hightech kassencomplex? Dan hebben wij de baan voor jou!

HilverdaFlorist richt zich op de veredeling, vermeerdering en ontwikkeling van een uitgebreid assortiment snijbloemen, potplanten en tuinplanten. Dit gebeurt met een sterke drive en focus op innovatie. HilverdaFlorist is dé leverancier van hoogwaardig jong plantmateriaal, geschikt voor elk klimaat en elke teeltbehoefte. Het assortiment bestaat uit uitgangsmateriaal in jonge planten, zaden, stekken en weefselkweek.

Onze missie is simpel: uitblinken in alles wat we doen. Om dit te bereiken richten we ons op vier kernwaarden: innovatie, ambitie, partnerschap en betrouwbaarheid.  Het hoofdkantoor van HilverdaFlorist is gevestigd in De Kwakel (NH). In Nederland wordt er samengewerkt met 150 mensen. Met de andere vestigingen in Colombia, Kenia, India en Canada kan HilverdaFlorist alle klanten wereldwijd voorzien van de beste producten en advies.

Vanwege groei en ontwikkeling is HilverdaFlorist op zoek naar een enthousiaste

Teeltspecialist met focus op gewasbescherming


Wat ga je doen?

Je wordt dé specialist in het opkweken van jonge planten. Je zorgt er samen met je team voor dat alle teeltwerkzaamheden op het juiste moment verricht worden. Denk hierbij aan klimaatbeheersing, het geven van water en voeding tot het leveren van input voor de planning. Je werkt voornamelijk in het gewas. Je controleert en bewaakt de groei, signaleert afwijkingen ten opzichte van de kwaliteitseisen en bepaalt de te nemen (teelt technische) maatregelen, zodat kwalitatieve planten worden opgekweekt naar wens van de klant.

Daarbij hou je je bezig met de gewasbescherming in de breedste zin van het woord.

Voor de gewasbescherming is het voor jou de ultieme uitdaging om de planten schoon te houden van ziekten en plagen. Je hebt een actieve rol in het scouten van de planten op de kwekerij, dit is zowel voor de showkassen, veredelingskassen en de jonge planten opkweek.

Daarnaast heb je een actieve rol in het realiseren van de gestelde doelen op het gebeid van gewasbescherming. Deze rapporteer je aan de teeltmanager. Ook wordt een actieve rol gevraagd ten aanzien van je collega’s. HilverdaFlorist zet erg in op het samenwerken en op het ‘wij-gevoel’.


Wat vragen wij?

  • Liefde voor teelt.
  • Ervaring en/of opleiding (MBO/HBO) richting plantenteelt en -fysiologie.
  • Je hebt een flexibele werkinstelling, bent collegiaal en hebt geen bezwaar tegen weekenddienst 1 keer per 6 weken.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift


Wie ben jij?

Praktisch, gedreven, nauwkeurig, resultaatgericht, stressbestendig, enthousiast en leergierig.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kunt dan ook duidelijk en vlot communiceren met je collega’s. Je bent altijd bereid om je collega’s te helpen en je denkt graag mee in het belang van het team en de organisatie.


Wat bieden wij?

HilverdaFlorist loopt voorop in de almaar verder ontwikkelende sierteeltsector. Daar kun jij met jouw kennis en collegialiteit aan bijdragen. Het is een familiebedrijf waar men voor elkaar klaar staat met een prettige werksfeer in een no nonsens, open en eerlijke en platte organisatie. Iedereen kan het beste uit zichzelf halen en dat geeft mogelijkheden om door te groeien naar andere functies binnen het bedrijf.

Daarnaast zijn er goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals;

  • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • Een functie voor 32 tot 40 uur in de week.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Glastuinbouw.
  • 25,5 vakantiedagen op fulltime basis. Het is mogelijk om 7 vakantiedagen op fulltime basis bij te kopen.
  • Een jaarcontract, daarna bij goed functioneren, een contract voor onbepaalde tijd.
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen.
  • Deelname aan het pensioenfonds van de Glastuinbouw (BPL).


Interesse?

Ben jij iemand met groene vingers én heb jij een gedreven mentaliteit? Heb jij ervaring in de teelt of ben je bereid om je hierin te ontwikkelen? Dan ontvangen we graag je reactie!

HilverdaFlorist heeft de werving van deze vacature exclusief uitbesteed aan Agri Recruitment. Voor meer informatie en/of vragen, kun je contact opnemen met Marian de Vries, Managing Consultant, telefoon 06 46 26 53 56 of via [email protected]