Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Teler in beeld

Van proef naar succesverhaal

Fertigatie in zaaiuien

Regeneratief geteelde ‘No Shit’ groenten in vers bereide maaltijden

Mierikswortelteelt in Beieren:

"Grondstofprijzen soms tot 60 procent gestegen"

Brabantse telers bouwen aan Nederlandse zoete aardappelmarkt

Teler Judith Jansen:

"Met de uienteelt blijf je altijd in beweging: een uitdagende teelt die je blijft verbazen."

Egyptische uienexporteurs hopen op betere vraag

Arie van der Linden neemt na 42 jaar afscheid van de AGF-sector als hoofd kwaliteit

"Als er minder middelen zijn toegelaten moeten we ook de discussie over kwaliteitsnormering durven voeren"

Dutoit

Zuid-Afrikaanse teler voegt zoete uien toe aan assortiment

"Voorkomen dat uien stilstaan in groei"

Akkerbouwers ontvangen factuur voor onderzoeksbijdrage

Wat ligt er in het verschiet voor uien met toegevoegde waarde?