Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deze gember komt uit een Nederlandse kas

In een koude kas in Poortvliet, Zeeland, wordt gember gekweekt. Dit is meestal een product dat van ver weg komt. In een aflevering van Binnenstebuiten proeft chef-kok Ramon Brugman de verse gember en maakt er een gerecht mee. "Vraag je lokale groenteboer naar verse Nederlandse biologische gember en help zo deze gezonde en lokale biologische knol te verspreiden", aldus Arie Havelaar van SawariFresh.


Foto: Arie Havelaar

Bekijk hier de aflevering

Voor meer informatie
Arie Havelaar
Sawari Fresh International
Tel.: +31 180 472 803
[email protected]
www.sawarifresh.com

Publicatiedatum: