Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe algemeen directeur LIOF

Robbert Koldenhof volgt per 1 januari 2025 Jeroen Walraven op als algemeen directeur van LIOF (de Limburgse Ontwikkelings Maatschappij). Jeroen was september 2023 op interim basis actief.

Robbert Koldenhof (1985) heeft meer dan tien jaar bestuurlijke ervaring in zowel de publieke als de private sector. Hij is momenteel directeur/bestuurder bij CINOP (onderwijskundig advies- en onderzoeksbureau). Hier werkt hij aan het inbedden van onderwijskundige diensten en innovaties in het beroepsonderwijs. Daarvoor werkte Robbert bij Element Materials Technology, waar hij zich richtte op het opschalen en integreren van R&D laboratoria voor hoogwaardige materialen.

In het begin van zijn carrière werkte hij onder andere voor BMC (adviesbureau voor de publieke sector) en UNL (branchevereniging van Universiteiten). Robbert heeft een Master Fiscaal Recht gehaald aan de Universiteit van Leiden. Hij woont in Maastricht, is getrouwd en heeft drie kinderen.

"Limburg heeft alles in huis om koploper te blijven op het gebied van een duurzame en innovatieve economie. Ik zie in LIOF een katalysator om Limburgse ondernemers te ondersteunen bij de innovatie en groei. Om zo samen met haar partners en aandeelhouders het verdienvermogen van Limburg verder te versterken en te bouwen aan een vitale leefomgeving. Ik zet mijn eerdere ervaringen in het internationale bedrijfsleven en de publieke sector graag in voor LIOF. Ook verheug ik mij op de samenwerking met collega's, stakeholders en bedrijven."


V.l.n.r.: Robbert Koldenhof, John Jorritsma en Miriam Dragstra

De aandeelhouders van LIOF, het ministerie van Economische Zaken en de Provincie Limburg, hebben daarnaast ook twee nieuwe commissarissen benoemd: John Jorritsma (voorzitter) en Miriam Dragstra (lid). De benoeming van Miriam Dragstra is op voordracht van het ministerie van Economische Zaken. Deze benoemingen zijn ingegaan op 1 oktober 2024. Eerder dit jaar is Daan Kersten benoemd als lid van de Raad van Commissarissen (RvC) op voordracht van de Provincie Limburg.

Bron: LIOF

Publicatiedatum: