Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Carré lanceert URASI Precisie-Cultivator

Carré, fabrikant en full-liner van machines voor de mechanische onkruidbestrijding, heeft zijn assortiment aangevuld met de nieuwe URASI Precisie-Cultivator. "Naast het verminderen of zelfs elimineren van het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen, vermindert de nauwkeurige oppervlaktebewerking de bodemerosie en wordt de mineralisatie door de productie van organisch materiaal gestimuleerd", zo meldt de fabrikant.

Gewasdoorstroming
"Het frame van de nieuwe URASI is volgens de hoge kwaliteitsmaatstaven van Carré geconstrueerd waarmee een grote stijfheid en lange levensduur wordt gegarandeerd. Daarnaast is de URASI uitgerust met 80x12 mm veertanden die zijn uitgerust met een extra-contraveer waarmee de voor ultra-ondiepe bewerking benodigde constante en gelijkmatige werkdiepte wordt gegarandeerd."

Bodemcontourvolgend
"De URASI is uitgerust met vier dieptewielen een optimale bodemcontourvolging. Bovendien zorgt de onafhankelijke hoogteverstelling van de voorste en achterste dieptewielen voor een constante werkdiepte. De hydraulisch verstelbare naloopeg aan achterzijde heeft drie rijen Ø13 mm eggetanden waarmee onkruid of gewasresten naar de oppervlakte worden getrokken zodat hergroei wordt voorkomen."

De URASI is vanaf najaar 2024 beschikbaar en wordt aangeboden in een 3-punts opklapbare versie in werkbreedtes van 4,3m, 5,3m en 6m, geschikt voor tractoren van 150 tot 180 pk.

Voor meer informatie:
Hendrik Pool
Pool Agri Import & Export
Schutsluis 15 7681 KG
Vroomshoop
+31(0)546 641910
[email protected]
www.pool-agri.com/carre

Publicatiedatum: