Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste ACA gestuurde schuifas onder een Tebbe breedstrooier

Mechanisatiebedrijf A.C.A. de Jong kondigt de eerste ACA S4.0 HD gestuurde schuifas aan, die nu is gemonteerd onder een Tebbe breedstrooier. "Een nieuwe oplossing speciaal voor de akkerbouw en biologische landbouw, waar een vitale bodem centraal staat."


Tebbe breedstrooier met de ACA S 4.0 HD gestuurde schuifas

De ACA Gestuurde Schuifas is ontworpen om getrokken landbouwmachines te kunnen laten rijden op het gewenste (brede) spoor in het veld en smal op de weg te blijven. Door de sturing op de schuifas loopt de machine direct bij de kopakker al in het juiste spoor.

Eerste Levering: onder een Tebbe breedstrooier/universeel strooier
De eerste gestuurde schuifas is inmiddels onder een Tebbe breedstrooier gebouwd. "De aanpassing zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de wendbaarheid op de kopakker en bredere inzetbaarheid in de gewassen tijdens het seizoen van de machine, wat vooral belangrijk is bij het uitrijden van vaste mest/compost/kalk en gips op het optimale moment", stelt het bedrijf.

"Boeren en loonbedrijven kunnen hierdoor niet alleen efficiƫnter werken, ook de bemesting wordt beter benut tijdens de groei en ontwikkeling van het gewas en de bodemstructuur wordt beter beschermd."

Maximale bodembescherming in akkerbouw en biologische teelten
In de akkerbouw en biologische teelten is het essentieel dat landbouwmachines de bodem en ook de gewassen zo min mogelijk beschadigen. "De ACA gestuurde schuifas speelt hierin een cruciale rol, doordat de wielen exact tussen de rijen op het juiste spoor kunnen worden gepositioneerd op het vaste rijpad of in het onbereden spoor naast het trekkerspoor. Dit minimaliseert bodem- en gewasschade en verhoogt de opbrengst."

Voor meer informatie:
A.C.A. de Jong
06 - 53 44 17 10
[email protected]
www.acadejong.nl

Publicatiedatum: