Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zuid West Banden introduceert innovatief luchtdrukwissel systeem in 1 box

Zuid West Banden lanceert met trots het nieuwe Float Control luchtdrukwissel systeem, in 1 box. "Dit systeem biedt een efficiƫnte oplossing voor de uitdagingen waarmee moderne landbouwbedrijven worden geconfronteerd, zoals bodemverdichting en stijgende brandstofkosten", zo geeft Jaap Vollaard, Directeur van Zuid West Banden, aan.

Het Float Control-systeem stelt boeren en loonwerkers in staat om de bandenspanning van hun machines aan te passen, afhankelijk van de ondergrond en omstandigheden. "In het veld verlaagt het systeem de spanning voor optimale tractie en minimale bodemverdichting, terwijl het op de weg zorgt voor minder rolweerstand en brandstofbesparing. Het resultaat is een gezonder bodemleven, een verbeterde gewasopbrengst en een langere levensduur van de banden."

Hij licht toe: "De afgelopen 3 jaar hebben we veel kennis opgedaan op het gebied van luchtdrukwissel. Renaldo Troost (engineering) en Cornelis Kats (verkoop) hebben de wensen van onze klanten samengevoegd in dit nieuwe systeem. Met Float Control bieden we een toekomstgerichte oplossing voor de landbouwsector. Onze klanten kunnen niet alleen besparen op brandstof en onderhoudskosten, maar ook hun impact op de bodem minimaliseren. Dit draagt direct bij aan de duurzaamheid en efficiƫntie van hun bedrijfsvoering."

Voor meer informatie:
Zuid West Banden
Industrieweg 20
3286 BW Klaaswaal
[email protected]
www.zuidwestbanden.nl

Publicatiedatum: