Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Full-line aanbod in spotlight op Potato Europe 2024

Potato Europe slaat de tenten in 2024 op in Villers-Saint-Christophe (Aisne, Frankrijk). Halfweg tussen Lille en Parijs vindt de 18de editie van de aardappelbeurs plaats op 11 en 12 september. Op stand no. B 090-98 zal Dewulf tijdens diverse demonstraties een reeks machines uit zijn aanbod tonen aan de aanwezige actoren binnen de aardappelsector, zo meldt het bedrijf.

Tweede generatie Enduro ziet het groter
"Sinds de lancering van de nieuwe generatie Enduro wordt het 22 hectare grote demonstratieterrein in Frankrijk de eerste plek waar de 4-rijige zeefbandrooier zijn kunnen mag tonen aan het grote publiek. De zelfrijder zal daarbij voor het eerst in actie komen op een rij-afstand van 4 x 90 cm."

De rooidemonstraties maakt Dewulf compleet met de 2-rijige zelfrijder RA3060 en een getrokken RA2060, beide op 2 x 90 cm rij-afstand. Deze 2-rijers zijn uitgerust met 1 loofrol, 3 zeefbanden en een Easy-Clean-reinigingsunit.

Na rooien komt inschuren
Het product wordt na de rooiwerkzaamheden op het demoterrein over een Dewulf-inschuurlijn getransporteerd. Die is in de eerste plaats voorzien van een MH 242 stortbunker met een Scotts Evolution reinigingsunit.

Naar de stand
"Op de Dewulf-stand krijgen vooral de pootmachines extra aandacht, met name de meest recent gelanceerde Certa 40 Integral. Deze compleet-oplossing binnen de poottechniek combineert grondbewerking, poten en aanaarden in één en dezelfde werkgang."

Op het vlak van poottechniek tekent ook de Structural 30 present. In dit geval draaft Dewulf op met de gedragen variant van de snarenbedpootmachine, die standaard 3 rijen in een bed kan poten.

"Binnen het domein van inschuren neemt de MB 34 een centrale rol in. Dewulfs nieuwste kistenvuller is volledig elektrisch aangedreven en knikt de vulband in de kist, waardoor die netjes op de grond blijft tijdens het vullen."

Voor meer informatie:
Dewulf Group
Moorseelsesteenweg 20
8800 Roeselare, België
Tel.: +32 51 20 58 71
www.dewulfgroup.com

Publicatiedatum: