Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hans Huistra neemt stokje over als CEO van Royal HZPC Group

Met ingang van vandaag verwelkomt aardappelveredelaar Royal HZPC Group Hans Huistra als de nieuwe CEO. In een hybride bijeenkomst, uitgezonden vanuit het hoofdkantoor in Joure, hebben collega's, verspreid over alle wereldwijde locaties van Royal HZPC Group (HZPC, STET en ZOS), de mogelijkheid gehad om een eerste indruk te krijgen van Hans Huistra.

Hans Huistra, CEO Royal HZPC Group, is voornemens zoveel mogelijk collega's en partners te ontmoeten: "Ik kijk ernaar uit om de komende periode veel klanten, telers, collega's en andere samenwerkingspartners persoonlijk te ontmoeten en samen met hen een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan het voeden van de groeiende wereldbevolking."

Hans Huistra, geboren in Joure in 1968, brengt een rijke ervaring van ruim dertig jaar leiderschap met zich mee. Hij heeft belangrijke posities bekleed bij gerenommeerde organisaties zoals Unilever, Friesland Campina, Hero en Fonterra. Bovendien heeft hij de afgelopen zeven jaar bijgedragen aan de Raad van Toezicht van Cosun. Zijn carrière, die hem naar diverse landen heeft gevoerd, heeft hem een breed spectrum aan ervaring opgeleverd in de agrarische en voedselsector in Europa, Azië, Amerika en Afrika.

Tegelijkertijd kondigt de aardappelveredelaar vandaag aan dat haar voormalige CEO, Gerard Backx, zijn functie binnen Royal HZPC Group neerlegt en de komende maanden zijn ervaring en expertise inzet voor de veredelaar. Gerard heeft de afgelopen 23 jaar met ongeëvenaarde passie en toewijding gewerkt aan het verbeteren van de wereldwijde voedselvoorziening. Royal HZPC Group is blij te kunnen melden dat Gerard Backx zijn deskundigheid blijft inzetten tot en met ten minste de Potato Days van HZPC en STET op 7 en 8 november 2024. Deze overgangsperiode zorgt voor een grondige overdracht aan Hans Huistra. Royal HZPC Group kijkt uit naar de frisse inzichten en dynamiek die deze wisseling brengt.

Voor meer informatie:
HZPC Holding
+31 (513) 48 98 88
[email protected]
www.hzpc.com

Publicatiedatum: