Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chiel van den Eertwegh mededirecteur Bex Aardappelproducten

Bex, producent van verse friet en aardappelproducten voor de horeca en grootkeukens, kondigt aan dat Chiel van den Eertwegh per 1 september is aangesteld als mededirecteur. Samen met Anke Heijligers-Bex, die sinds 2019 aan het roer staat, zal hij de directie vormen en de continuïteit van het familiebedrijf waarborgen.

De samenwerking tussen de families Van den Eertwegh en Bex gaat al ruim 20 jaar terug. In 2003 legden Wim van den Eertwegh en Arno Bex de basis voor een relatie. De familie Van den Eertwegh levert al jaren een groot deel van de aardappelen die Bex BV verwerkt tot haar verse friet.

"Het is bijzonder om samen met Anke de leiding over te nemen van een bedrijf waar onze familie zo lang bij betrokken is," aldus Chiel van den Eertwegh. "Ik kijk ernaar uit om verder te bouwen op de solide basis die er ligt en onze kwaliteit en service voort te zetten."

Anke Heijligers-Bex vult aan: "Chiel kent ons bedrijf van binnen en buiten. Zijn kennis, ambitie en betrokkenheid maken hem de perfecte partner om samen de toekomst van Bex BV te versterken. Met Chiel aan boord kunnen we de hoge standaard waar onze klanten op vertrouwen blijven garanderen."

Na de recente pensionering van oprichters Arno en Mia Bex blijft met Chiel de continuïteit en groei van Bex BV verzekerd. Het familiebedrijf blijft zich richten op het leveren van verse friet en aardappelproducten aan klanten in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, met dezelfde passie en toewijding als altijd.

Voor meer informatie:
Bex Aardappelproducten
Baarloseweg 42
5995 BL Kessel (Lb)
Tel.: +31 (0)77 4628128
[email protected]
www.bexbv.nl

Publicatiedatum: