Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maurice Vijverberg, MacLouis:

Steeds meer vraag naar maatwerk uienmachines in het buitenland!’

MacLouis Machinebouw is een jong bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in het bouwen van uienrooiers en loofklappers. Maatwerk maakt hun bedrijf uniek en dat ontdekken bedrijven nu ook buiten de Nederlandse grens. Eigenaar Maurice Vijverberg vertelt in de FarmTrade-nieuwsbrief over het succes van hun nieuwste machine en de wens om uit te breiden naar het buitenland.

Run op unieke loofklapper
Vorig jaar presenteerde MacLouis hun unieke loofklapper: de MLK3000. Sindsdien is deze lichtgewicht loofklapper een echte hit binnen de uiensector en komen er ook veel aanvragen uit het buitenland. Dat er zo'n run is op deze machine, komt voor Maurice niet onverwachts, integendeel: "Personeel wordt schaars, dus steeds meer bedrijven willen hun arbeid ook efficiƫnter indelen. Met een loofklapper van 3 meter ben je simpelweg minder lang bezig en als deze dan ook nog aanzienlijk lager gewicht heeft dan andere loofklappers van dat formaat, is de keuze natuurlijk snel gemaakt!"

Uitbreiding dealers
Het succes wordt niet alleen binnen de Nederlandse grens opgemerkt. Ook veel bedrijven uit Belgiƫ, Duitsland, Oostenrijk en zelfs Canada willen er meer van weten. Deze groei in aanvragen heeft de eigenaar van MacLouis aan het denken gezet. In de nabije toekomst zou hij graag, meerdere subdealers in Nederland en daarbuiten willen die onze machines promoten. "Nu hebben we 13 machines gemaakt, maar we kunnen nog meer aan", zegt Maurice. "Het blijft mijn wens om te groeien!"

Voor meer informatie:
Maclouis Machinebouw
Techniekweg 24a
4301 RT Zierikzee
Tel.: 0111 - 20 20 66
[email protected]
www.maclouis.nl

Bron: FarmTrade

Publicatiedatum: