Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wim Paans start voor zichzelf met Paans Business Improvement

"Dagdagelijkse druk in AGF-handel neemt vaak ruimte weg om aan de organisatie te bouwen"

Tholen - Na 7 jaar bij Quik's Quality Potatoes en een korte periode bij Floor Foods gewerkt te hebben, heeft Wim Paans de stap gezet om voor zichzelf te starten. Per 1 september start Wim met Paans Business Improvement, waarmee hij advies- en interimwerkzaamheden wil oppakken binnen de sector van AGF en foodretail, gericht op het optimaliseren van management, organisatie en commercie.

"De AGF is een dynamische markt, waarbij de boog bijna altijd gespannen staat. Elk seizoen is er wel iets, met hoge en lage opbrengsten en prijzen en andere uitdagingen. Die dagdagelijkse druk zorgt ervoor dat ondernemers vaak aan het brandjes blussen zijn. Dit neemt echter vaak de ruimte weg om aan de organisatie te bouwen en na te denken over vragen als 'Voer ik wel het juiste assortiment of zijn er artikelen die te weinig toevoegen?"


Wim Paans

"Als externe heb ik die druk niet en ik ben ervan overtuigd dat ik hierbij van waarde kan zijn door soms een stapje terug te zetten en mee te denken over de mogelijke optimalisatie van de organisatie met een knipoog naar de operatie. Ook komt er van overheidswege veel op ondernemers af op duurzaamheidsgebied. Dat grijpt best wel in op de bedrijfsvoering en daarmee kom je niet weg met een sociaal wenselijk antwoord. Juist deze zaken die bij een ondernemer vaak blijven liggen, wil ik graag oppakken."

"Ook binnen de retail zijn er in mijn ogen nog veel slagen te maken met aanpassing van het assortiment, door te kijken waar de consument écht op zit te wachten. Nu zie je nog dat retailers marktonderzoeken vaak voor zichzelf houden, terwijl er in mijn ogen veel betere matches te maken zijn als deze inzichten ook worden gedeeld met leveranciers. Daarbij ben ik ervan overtuigd dat mijn ervaring en netwerk in de AGF/foodretail zeker zal helpen. "

"Het lijkt me fantastisch om klussen bij meerdere bedrijven op te pakken waarmee ik ze van toegevoegde waarde kan zijn. Ik denk dat mijn werkwijze past bij AGF-bedrijven om niet vanuit een ivoren toren, maar op een nuchtere manier ondernemers en management te helpen hoe men zich beter kan positioneren of organiseren! Inmiddels is de eerste klus buiten de sector al op mijn pad gekomen, maar omdat de AGF écht mijn business is, hoop ik in de toekomst ook juist in deze sector van waarde te zijn!"

Voor meer informatie:
Wim Paans
Paans Business Improvement
Mob: +31 6 30523904
[email protected]