Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
21 augustus 2024

Demonstratie nieuwe palletiseermachine bij Nieuwkerk Aardappelhandel

Op 21 augustus 2024 geeft Verbruggen Palletizing Solutions een exclusieve demonstratie van haar nieuwe palletiseermachine bij Nieuwkerk in Fijnaart. "Deze innovatieve machine, die onze capaciteiten op het gebied van aardappelpalletisering optimaal laat zien, is te groot en complex om tijdens de aardappeldemodag in Westmaas te tonen. Daarom zijn geïnteresseerden, aansluitend op de demodag in Westmaas, van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje deze nieuwe machine in actie te bewonderen op locatie in Fijnaart. Tijdens de demonstratie laten wij zien hoe deze machine het palletiseren van aardappels efficiënter en gemakkelijker maakt", vertelt Rutger Verbruggen.

Naast Verbruggen Palletizing Solutions zal KV-techniek (net als bij de demodag in augustus 2023) aanwezig zijn met hun AGV-oplossingen. Ook tonen Rogo, Broson, Sarco Packaging, en Ruud Borgijink Technische Dienstverlening hun machines bij Nieuwkerk Aardappelhandel.

Praktische Informatie:
Datum: 21 augustus 2024
Locatie: Nieuwkerk Aardappelhandel, Appelaarsedijk 10, 4793 RJ, Fijnaart
Tijd: Welkom vanaf 17:00 uur
Aanmelding: Gelieve vooraf aan te melden via deze link: https://verbruggen-palletizing.com/demodag-nieuwkerk-aardappelhandel/

Voor meer informatie:
Rutger Verbruggen
Verbruggen Palletizing Solutions
Mob: 06 24 99 81 07 of
[email protected]
verbruggen-palletizing.com

Publicatiedatum: