Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uber Eats gaat samenwerken met Amazing Oriental

Uber Eats en supermarktketen Amazing Oriental gaan samenwerken. Klanten van Amazing Oriental krijgen de mogelijkheid om via de Uber Eats-app producten uit het assortiment van de Aziatische supermarkt te bestellen. Bestellingen worden direct bezorgd door Uber Eats-bezorgers. Deze samenwerking is actief in steden als Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Beverwijk, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Hoofddorp, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht.

Liza Poon, Marketing Director bij Amazing Oriental: "Als grootste Aziatische supermarkt van Nederland zijn we verheugd dat liefhebbers van de Aziatische keuken onze producten nu op een nieuwe manier kunnen verkrijgen. Dankzij deze samenwerking met Uber Eats kunnen we onze hoogwaardige selectie van Chinese en Indonesische gerechten tot de populaire Koreaanse keuken aan nog meer klanten aanbieden met het gemak van thuisbezorging."

Aukeline Tolman, General Manager Nederland bij Uber Eats, voegt toe: "De Aziatische keuken is een van de populairste categorieën binnen de Uber Eats-app. We zijn trots om Amazing Oriental te verwelkomen bij Uber Eats in Nederland. Met deze samenwerking wordt ons aanbod aan dagelijkse benodigdheden nog diverser en uitgebreider. Zo kunnen gebruikers van de Uber Eats-app nu ook broodjes rendang, diverse bapao broodjes en bubble tea laten bezorgen met één druk op de knop."

Bron: Uber

Publicatiedatum: