Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overlijdensbericht Co van Es

Maandag 15 juli is Co van Es op 59-jarige leeftijd overleden.

In 1982 startte de ondernemerscarrière van Co, hij nam toen de garage over van zijn vader. Dit heeft hij tot 1991 gedaan, auto's interesseerden hem niets en hij wilde graag de logistiek in. Gevestigd in Rijsenhout, onder de rook van Aalsmeer, lag een transportbedrijf in sierteelt voor de hand. A.A. van Es Transport was geboren, samen met zijn broer Bert. Van 1 vrachtwagen gegroeid naar 60 wagens en bijna 200 man personeel werd het bedrijf in 2009 verkocht. Na een korte stop als mede eigenaar bij Flowerport Logistics, als luchtvrachtafhandelaar van bloemen, groente en fruit, nam Co de tijd om te bedenken wat zijn volgende bedrijf zou worden.

Geïntrigeerd door logistiek en geraakt door de overzeese activiteiten besloot hij het zeecontainervervoer in te gaan. Eerst als tussenpersoon tussen de expediteur en klant, om in 2012, samen met Juri Falandt, Milestone Fresh op te richten. In de loop van de jaren is Milestone Fresh uitgegroeid tot een toonaangevende naam in overzees transport van bloemen, planten, groente en fruit. In 2021 werd besloten samen te gaan met Shypple, om zo als digitale expediteur klaar te zijn voor de toekomst. Co is hierbij betrokken gebleven tot op zijn laatste weken, hoewel hij in december 2022 vanwege ziekte afscheid nam, heeft hij het nooit echt losgelaten en is hij tot het laatste moment betrokken geweest bij het bedrijf, de collega's en de klanten. Het werk en ondernemer zijn was per slot van rekening van Co zijn identiteit en trots.


Klik hier om de rouwkaart te downloaden

Omar Moghrani, die in 2017 aansloot als aandeelhouder van Milestone Fresh, schreef onderstaand In Memoriam:

"Met groot verdriet hebben wij als familie afgelopen maandag afscheid genomen van Co van Es, verdriet om het overlijden én ook grote dankbaarheid voor zijn leven.

Co was voor mij veel, een baas, compagnon, vriend, oom en vooral een tweede vader, een man uit duizenden. Het mooiste van Co is dat hij in al deze rollen precies dezelfde persoon was, nooit deed hij zich anders voor, Co was zoals hij was, zichzelf. Hij heeft ons geleerd om vrijgevig te zijn, loyaal te zijn, te zeggen waar het op staat, je woord na te komen, klaar te staan voor anderen, gedisciplineerd te zijn, nooit op te geven, te genieten van het leven en te geloven dat er een dag komt dat wij elkaar weer zullen zien.

Wij weten dat Co voor velen een bijzonder persoon was, sommigen kennen hem al lang, anderen wat korter, hij maakte altijd indruk. Graag willen wij daarom u de gelegenheid geven om afscheid te nemen van Co, dit kan tijdens de condoleance en/of tijdens de kerkdienst. Co had als grote wens dat de kerk vol ligt met mooie bloemen en vol met mensen zit om zijn leven te eren. Daarom nogmaals de hartelijke uitnodiging om hem deze eer te bewijzen.

Lieve Co,

Het was een mooie reis en een grote eer om je te hebben gekend en met je te hebben mogen optrekken, we zullen je nooit vergeten en je zult altijd meereizen in ons hart.

Bedankt voor alles en tot ziens."

Publicatiedatum: