Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stoop Transport & Commissie verder als Stoop AgroTrade

Na 25 jaar in alle facetten van de uienhandel actief te zijn geweest, gooit Toine Stoop uit Waarland het sinds 1 juli jl. over een andere boeg. Stoop Transport & Commissie gaat verder als Stoop AgroTrade. De focus gaat volledig op de commissiehandel, zijn transportbedrijf heeft hij overgedragen.

In 1999 begon Toine als zelfstandig transportondernemer en breidde dat in 2006 uit met de commissiehandel van uien, 1e jaars plantuien en uienzaad. De combinatie transport en handel ging Toine altijd goed af, ook al was het soms best intensief. Toch gaat hij zich nu dus volledig richten op de handel van en consumptie- en industrie-ui, 1e jaars plantuien en uienzaden.

"De handel is altijd boeiend en het is mooi mensen blij te maken door hun vraag in te vullen: overal is markt voor." Inmiddels heeft hij internationaal contacten opgebouwd, onder andere in Polen, voor de export van industrie-ui. Wat aanvoer betreft zit Toine, behalve in Groningen, Friesland en Noord-Holland, ook in Belgiƫ en Duitsland, met een goede samenwerkingspartner.

Voor meer informatie:
Toine Stoop
Stoop AgroTrade
Beemsterboerweg 13
1738 JX Waarland
Tel. +31 (0)6 22698215
[email protected]

Publicatiedatum: