Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aarnink en Ooms verder onder de naam Solumera

Per 11 juli gaat Aarnink en Ooms uit Emmeloord verder onder de nieuwe naam Solumera. Na 13 jaar van dienstverlening onder de huidige naam, is het tijd voor een vernieuwing, zo meldt het bedrijf.

Dit jaar is het bedrijf 13 jaar actief als handelsonderneming, loon- en transportbedrijf. In juni 2011 startten de grondleggers Stefan Aarnink en Arjan Ooms het bedrijf met de focus op mest en transport. Het bedrijf is uitgegroeid tot een specialistisch loonbedrijf, leverancier en verwerker van mest, en transporteur van voornamelijk agrarische producten. Arjan: "We zijn trots op het werk dat we in de afgelopen jaren hebben gedaan en op de groei van het bedrijf. Na 10 jaar besloot Stefan Aarnink zijn aandelen over te dragen. Inmiddels zijn we 3 jaar verder en is het tijd voor een nieuwe stap: onze nieuwe bedrijfsnaam, Solumera!"

Buiten de naam en huisstijl verandert er niets. De dienstverlening blijft ongewijzigd. "Wij blijven met veel plezier en onvermoeibaar klaarstaan voor onze klanten. We zijn en blijven totaalleverancier en ontzorger in specialistische werkzaamheden voor de agrarische ondernemer", aldus Arjan.

De aftermovie van de lancering

Voor meer informatie:
Solumera
Fabrieksweg 1
8304 AT Emmeloord
0527 745999
[email protected]
www.solumera.nl

Publicatiedatum: