Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

2.500 bezoekers op Open dag CZAV/Rusthoeve

Tholen - Woensdag 19 juni vond de Open Dag CZAV/Rusthoeve plaats. Het thema van de dag luidde: 'Roerige tijden, robuuste aanpak.' Dat thema was behoorlijk actueel gezien de zware neerslag het afgelopen jaar. Met zo'n 2500 bezoekers uit heel Zuid-West-Nederland werd de open dag van CZAV en De Rusthoeve op Colijnsplaat weer een groot succes. Het leek iets minder druk dan voorgaande jaren, maar de bezoekers konden op zoveel plekken terecht op het terrein dat het nergens echt enorm druk werd, behalve natuurlijk tegen de avond bij de bar. Want na hard werken...



In totaal waren er 9 verschillende rondgangen: aardappelen, graan, uien, suikerbieten en graszaad. Verder was er een ruwvoerdemo en een themaplein 'Bodem'. Ook kon je een kijkje nemen bij de teelten van de toekomst in de Biobased Innovation Garden of deelnemen aan de rondgang Gewasdiversiteit. Met onder meer demo's van zelfrijdende tractoren en het mechanisatieplein konden de telers zich vergapen aan de nieuwste innovaties.

Ook waren er bijeenkomsten en lezingen georganiseerd om de bezoekers in kennis en informatie bij te spijkeren en natuurlijk ook om de spuitlicentie weer te verlengen op deze dag. Op het hele terrein waren zo'n 85 standhouders aanwezig.

Klik hier voor de fotoreportage