Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).
Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Landwaart vernieuwt groentenschap en -gerechten
Tholen - De vakantieperiode is voorbij, veel groentenspecialisten sloten enkele weken hun deuren. Toch laten ze de zaak niet helemaal los. Vakantie wordt ook gebruikt om zich te laten inspireren en de puntjes op de i te zetten. Zo paste Landwaart Culinair de groenten- en aardappelstelling aan om deze producten nog overzichtelijker te kunnen presenteren. "Het is nog mooier geworden, vooral de aardappelhoek is enorm opgeknapt, ik ben er heel blij mee", vertelt Wim Landwaart van Landwaart Culinair.
Vernieuwde groentenstelling presenteert groenten nog beter
Hoewel de conveniencemarkt groeit, merkt Wim dat er in zijn winkel ook meer groenten verkocht worden. Dat zal alleen maar gestimuleerd worden door de vernieuwde presentatie. "Mensen willen met versproducten aan de slag. Op de komende kerstproeverij heb ik een sterrenkok uitgenodigd waar klanten advies kunnen vragen. Ik ga daar ook mee samenwerken. Tijdens de vakantie ben ik een aantal vernieuwende gerechten tegengekomen, waarbij groenten met groenten werd gecombineerd. Ik sta te trappelen om daarmee aan de slag te gaan. Want je moet blijven vernieuwen in groenten en door specialiseren."
Vooral het aardappelschap is opgeknapt, zegt Wim Landwaart
Landwaart Culinair gaat volop inspiratie dus aan de slag. De klanten zijn blij dat ze weer open zijn. "Daar ben ik heel blij mee. We zijn twee dagen open en beide dagen was het stampend druk", besluit Wim.